Ποιότητα προϊόντων

Τοποθετούμε παιχνιδοκατασκευές με άριστη ποιότητα δημιουργίας από υλικά μη τοξικά. Οι  παιχνιδοκατασκευές μας είναι επενδυμένες με joumboflex (αφρώδες υλικό), το οποίο εμποδίζει κάθε είδους τραυματισμό ειδικές για τον παιδότοπο σας.

Ακόμα, χρησιμοποιούμε υλικά FERRARI RVC με την γνησιότητα της Ε.Ε. Β5-5438./3408 μη τοξικό Ν71 σε όλους τους επιθυμητούς χρωματισμούς. Γι’αυτό και οι παιχνιδοκατασκευές μας έχουν αντοχή στον χρόνο και στην χρήση, μεγάλη ποιότητα και χαμηλές τιμές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κατασκευαστική εταιρία. Επίσης προσδίδουν την υπέρτατη ασφάλεια και εγγύηση για σας και για τον παιδότοπο σας.

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τις προδιαγραφές και την ποιότητα ασφαλείας της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (Εθνικός Φορέας Πιστοποίησης) πρώην  Ε.Λ.Ο.Τ.(Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης)   1176-77 με την έγκριση της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

Η Εταιρεία μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρησης ποιότητας  και προχώρησε στην πιστοποίηση του απο αναγγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

 

 

Προς ιδιοκτήτες παιδοτόπων !!! Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες πελάτες μας, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1Η Ιανουαρίου 2010 ισχύει η νέα σειρά προτύπων ασφάλειας ΕΝ 1176-2008 τα οποία επικυρώθηκαν από τον ΕΛΟΤ και εντάχθηκαν στην Ελληνική Τυποποίηση ως Ελληνικά πρότυπα, με την μορφή ΕΛΟΤ(ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε.) ΕΝ 1176. Επίσης να σας ενημερώσουμε για το νέο πρότυπο ΕΝ 14960 το οποίο αφορά τις απαιτήσεις ασφαλείας των φουσκωτών εξοπλισμών. Επίκειται από τον ΕΛΟΤ (EBETAM Α.Ε.) έλεγχος σε όλους τους παιδότοπους και παρακαλείστε να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε να τακτοποιήσετε την ανωτέρω υποχρέωση για να προβούμε ως κατασκευαστής σας σε όσες διορθωτικές ενέργειες απαιτούνται στον παιδότοπο σας. Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις  είμαστε στην διάθεση σας .

Προς μελλοντικούς ιδιοκτήτες παιδοτόπων !!! Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες , θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι για την κατάλληλη επιλογή προμηθευτή και μελλοντικού συνεργάτη για την δημιουργία του παιδότοπου σας καλό είναι να ενημερώνεστε για το ποιες εταιρίες είναι πιστοποιημένες, στην Ελλάδα υπεύθυνη υπηρεσία για αυτό στην Ελλάδα είναι η ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης) Tηλ.: 2310 797887 Θεσσαλονίκη  Tηλ.: 24210 95340-2 Κεντρικά Βόλος, Tηλ.: 210 9948432 & 9948436, Fax: 210 9969850 Αθήνα.

ΕΒΕΤΑΜ  http://www.ebetam.gr/?certification_1

Αίτηση Επιθεώρησης Ελέγχου ΕΒΕΤΑΜ για παιδότοπους  http://www.ebetam.gr/?files_6 

 

                        

                          
Copyright © 2009 Bubble toys
Powered by Softways S.A.